Notice: Undefined index: is_default_tab in /var/www/vhosts/ad1d34oh8.sritis.lt/paygo.lt/modules/ets_extraproducttabs/ets_extraproducttabs.php on line 696
Užpakaliuko masažuoklis - treniruoklis "Nuostabus stangrumas 2"
Užpakaliuko masažuoklis - treniruoklis "Šikniukas"
search
  • Užpakaliuko masažuoklis - treniruoklis "Šikniukas"
  • Užpakaliuko masažuoklis - treniruoklis "Šikniukas"
  • Užpakaliuko masažuoklis - treniruoklis "Šikniukas"
  • Užpakaliuko masažuoklis - treniruoklis "Šikniukas"
  • Užpakaliuko masažuoklis - treniruoklis "Šikniukas"
  • Užpakaliuko masažuoklis - treniruoklis "Šikniukas"

Taupykite laiką ir prisijunkite su google paskyra

  • Google

Užpakaliuko masažuoklis - treniruoklis "Nuostabus stangrumas 2"

40,00 €
Standartinė pardavimo sąskaita faktūra (įmonė ne PVM mokėtojas) Numatomas prekės pristatymo terminas: 14 dienų

Gražus užpakaliukas aktualus ne tik moterims, tačiau ir vyrams. Juk neveltui, moterys, daugelyje apklausų nurodo, kad nemažai dėmesio skiria vyro sėdmenims. Ir neveltui, sėdmenų raumenys formuoją bendrą žmogaus išvaizdą žiūrint iš galo. Sėdmenys ir jų kondicija lemia, kaip ant žmogaus gulės kelnės, todėl, tikrai verta nepamiršti treniruoti ir šios kūno dalies.

 

Privatumo politika

 

Prekių pristatymas

 

Prekių grąžinimas

Gražus užpakaliukas aktualus ne tik moterims, tačiau ir vyrams. Juk neveltui, moterys, daugelyje apklausų nurodo, kad nemažai dėmesio skiria vyro sėdmenims. Ir neveltui, sėdmenų raumenys formuoją bendrą žmogaus išvaizdą žiūrint iš galo. Sėdmenys ir jų kondicija lemia, kaip ant žmogaus gulės kelnės, todėl, tikrai verta nepamiršti treniruoti ir šios kūno dalies.

Pradedant treniruoti sėdmenys reikia žinoti kelis dalykus. Pirmiausia, reikia suprasti tai, kad jeigu jūsų klubai platūs, jūsų užpakalis jokiu būdu netaps mažu. Tiesiog turit tai suprasti, tačiau, atminkit, kad treniruojant sėdmenys ir turint plačius klubus, galinė jūsų dalis gali tapti dar patrauklesnė, nei mažas ir riestas užpakaliukas.

Antras, dar svarbesnis dalykas yra tai, kad sėdmenų treniravimui reikia tikrai nemažai laiko ir kantrybės. Pirmiausia dėl to, kad sėdmenis formuoja net trys poros raumenų. Kitas šio sunkumo aspektas yra tas, kad rezultatai šioje srityje matosi kur kas vėliau nei kitose kūno vietose. Ir nenuostabu – mūsų gyvenimo ritmas tapęs daugiausiai sėdimų formuoja mūsų užpakalius plokščius ir nepatrauklius. Turint omenyje ir sėdmenų raumenų masę nenuostabu, kad netinkamas maitinimasis atsispindi ne tik ant pilvų, tačiau ir ant sėdmenų.

Dar prieš keletą metų aktyviai sportuojančios merginos svajojo apie subtilias „groteles“ ant pilvo. Šiandien įspūdingas pilvo presas - nebemadingas, dabar merginos daro tūkstančius pritūpimų, kad tik galėtų pasigirti kuo riestesniu užpakaliuku.

Amerikietė Jen Selter savo „Instagram“ pradėjo „Užpakalio madą“. O kaip jai pavyko taip savo sėdynę ištreniruoti? Pasirodo, Jen daro 5 pratimus, kurie ir „užries“ užpakaliuką. Galite pabandyti!

30 dienų išbandymas

Išbandymo taisyklės:

  • pratimus reikia daryti kiekvieną dieną. Jeigu vieną dieną pratimų seriją praleidai, tavo išbandymo laikotarpis taps viena diena ilgesnis.
  • kas 3 dienas didink pratimų pakartojimų skaičių vienetu.
  • prieš pradėdama pirmąją išbandymo dieną, nusifotografuok savo užpakalį veidrodyje, kad galėtum pamatyti rezultatus po 30 dienų!

1. Kojų kėlimas aukštyn

Atsiklaupk ant kelių, rankomis remkis į grindis. Kelk sulenktą koją aukštyn, kol pėda atsidurs virš užpakalio. Lėtai leisk koją žemyn nepaliesdama grindų. Pratimą kartok 15 kartų kiekvienai kojai. Kaip daryti pratimą pamatysi čia

2. Kojų kėlimas į šoną

Atsiklaupk ant kelių, rankomis remkis į grindis. Sulenktą koją kelk į šoną, kol kelis susilygins su liemeniu ir lėtai neliesdama grindų nuleisk koją žemyn. Pratimą kartok 15 kartų kiekvienai kojai. Kaip daryti pratimą pamatysi čia

3. Kojų kėlimas atsirėmus į kėdę

Susirask kėdę su atlošu, atsistok prie kėdės taip, kad atlošas būtų tau tiesiai po rankomis. Įsikibusi į atlošą kelk tiesią koją atgal tiek, kiek gali. Kontroliuodama leisk koją žemyn nepaliesdama grindų. Kartok pratimą kiekvienai kojai 15 kartų. Kaip daryti pratimą pamatysi čia.

4. „Pulsuojantys“ pritūpimai

Darant šį pratimą svarbu, kad keliai visada būtų tiesiai virš pėdų. Kojos pečių plotyje, nugara tiesi. Padaryk pusę pritūpimo ir likusi šioje padėtyje 10 kartų „pulsuok“ (daryk mažus, vos kelių cm pritūpimus), tuomet padaryk 5 įprastus pritūpimus, o vėliau vėl „pulsuok“. Esmė - visos serijos metu visiškai neištiesk kojų, stenkis nuolat būti pritūpusi. Kartok 3 serijas mažųjų „pulsavimų“. Kaip daryti pratimą pamatysi čia

5. Pritūpimas su spyriu

Daryk įprastą pritūpimą, tačiau atsistojusi pakaitomis spirk koja į šoną, tuomet koją nuleisk ir vėl daryk pritūpimą. Kartok pratimą kiekviena koja 15 kartų. Kaip daryti pratimą pamatysi čia

Galima daryti pritūpimus, tačiau paprastesnis būdas yra nusipirkti aukštos kokybės užpakaliuko masažuoklį "Nuostabus stangrumas".

Jūs net neįsivaizduojate, kaip jums bus malonu naudotis šiuo treniruokliu, kai jį turėsite savo namuose. Tai puikus, aukštos 

Užpakaliuko masažuoklis "Nuostabus stangrumas 2"

Informacija anglų kalba

Features:

  • EMS Trainer can help you tone, tighten and firm your hips and buttocks that you've always wanted!
  • With U shape pad for hips.
  • Self-training at home, in the gym and office.
  • Ergonomic pad design enables great adhesiveness to the hips.
  • Electrical stimulation of the gluteal muscles

Specification:

  • Product Name:Hip Trainer
  • Material: PU (polyurethane) Leather
  • Color: Black and Orange
  • Size: 29 x 20 cm
  • Built-in rechargeable lithium battery: 110 mA
  • Working Time: 5-8 hours
  • Using Mode: A-F (6 mode)
  • Intensity: 10 intensity

Package Included:

  • Set of Trainer
G-6022

SAUGUS ATSISKAITYMAS!

Mūsų elektroninėje parduotuvėje galite atsiskaityti:

  • Naudodamiesi šalies bankų interneto bankininkystės paslaugomis. Tai paprasta ir visiškai saugu! Už prekes Jūs mokate ne mūsų parduotuvėje, o jau pačioje internetinės bankininkystės sistemoje, saugiame banko serveryje.
Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.
Pastabos

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Prekės aprašyme esančios vaizdo nuorodos ar rodomi vaizdai (iš kitų tinklalapių) yra tik informacinio pobūdžio, todėl jose pateikiama informacija gali skirtis nuo pačios prekės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose. Prekės atspalvis gali skirtis nuo matomo nuotraukoje. Tinklalapyje esančiuose rubrikų ir/ar prekių puslapiuose gali būti publikuotina informacija: naujienos, straipsniai, patarimai, pasiūlymai ir pastabos, kurie yra bendro pobūdžio ir nėra prekės aprašymas, o yra tik papildoma informatyvi informacija. Prekės aprašymas yra bendro pobūdžio, jame nebūtinai yra paminėtos visos prekės savybės. Prekių likutis sandėlyje ir internetinėje parduotuvėje išimtinais atvejais gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad pristatymo terminai gali skirtis nuo nurodytų užsakymo pateikimo metu ir / arba Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį (tokiais atvejais, Pirkėjas yra nedelsiant apie tai informuojamas). Jeigu pastebėjote klaidą prekės aprašyme, savybių lentelėje ar nuotraukų galerijoje - praneškite mums el. paštu.