Trys stalo žaidimai už vieno kainą
search
  • Trys stalo žaidimai už vieno kainą

Trys stalo žaidimai už vieno kainą

15,00 €

Pasirinkimai

Garantija
Papildomos paslaugos
Dovanos
Tinka papildyti oro gaiviklį, arba pakabinti buteliuką
Su rankų darbo pakabuku. Tinka pakabinti automobiyije
Vaikams iki 5 metų amžiaus
Bendra pasirinkimų kaina
Nėra mokesčio Prekės pristatymo laikas: iki 7 dienų


Tai trys žaidimai už vieno kainą : "Džiunglių lobiai", "Lavink atmintį" ir "Kryžiukai-nuliukai". Žaidimai gali būti kartoninėje dėžutėje arba maišelyje.

Žaidimai supakuoti: Kartoninėje dėžutėje
Kiekis
Paskutinė prekė

 

Privatumo politika

 

Prekių pristatymas

 

Prekių grąžinimas

Tai trys žaidimai už vieno kainą : "Džiunglių lobiai", "Lavink atmintį" ir "Kryžiukai-nuliukai". Žaidimai gali būti kartoninėje dėžutėje arba maišelyje.

Stalo žaidimas "Džiunglių lobiai"

Žaidimas žaidžiamas ratu, ėjimo kryptį ir žaidimo pradžią nurodo skruzdėliukas, stovintis ant akmens.

Žaidimo pradžioje žaidėjai pasidalija auksines monetas 5 – 1 vnt. , 1 – 6 vnt. Ant lentos išdėliojamos monetos prie šių gyvūnų:

Liūtas 10 – 6 vnt. , šernas 5 – 6 vnt. , vėžlys 5 – 6 vnt. , papūga 5 – 6 vnt.

Šalia akmens su užrašu „bankas” padedama 1 – 8 vnt. Žaidėjai iš eilės meta kauliuką, kuriam iškrinta didžiausias skaičius, tas pradeda žaidimą.

Atsistojęs ant geltono akmens šalia išvardytų gyvūnų, žaidėjas pasiima vieną monetą, atitinkamai 5 arba 10 . Jeigu šalia gyvūnų monetos baigiasi, žaidėjas atitinkamas monetas 5 – 10  pagal skaičių po 1 paima iš banko. Atsistojęs ant juodo akmens ties piratu, žaidėjas grąžina į banką 5 auksines monetas, ties gyvate – 5 auksines monetas, ties krokodilu – 1 auksinę monetą, jei žaidėjas monetų neturi, žaidimas tęsiamas toliau.

Atsistojęs ant raudono akmens, žaidėjas juda nurodyta kryptimi.

Žaidėjas apėjęs ratą, iš banko paima vieną viršutinę monetą, nesvarbu ar 5 , ar 10 , ar 1 ir vėl keliauja ratu.

Žaidimas baigiasi, kai banke nelieka monetų arba žaidėjų susitarimu (sutartu laiku ar apeitų ratų skaičiumi).

Laimi tas, kuris surenka didžiausią auksinių monetų sumą.  

Stalo žaidimas "Lavink atmintį"

SUDĖTIS: 56 kortelės 28 gyvūnai, visų po du.

ŽAIDIMO TIKSLAS: laimi tas žaidėjas, kuris žaidimo pabaigoje surenka daugiausia kortelių.

Ant languoto lapo išdėstomos kortelės piešinėliais į apačią, kiekvieno gyvūno po dvi. Kortelių kiekis priklauso nuo žaidėjų skaičiaus ir sugebėjimo įsiminti. Kuo daugiau kortelių, tuo žaidimas sudėtingesnis. Pirmas žaidėjas atverčia dvi korteles, nesvarbu kurias. Jei kortelės vienodos, žaidėjas jas pasiima sau. Jei nevienodos, padeda į tas pačias vietas, gyvūnais į apačią. Tada antrojo žaidėjo eilė. Žaidėjai turi įsiminti, kurioje vietoje yra vienodos kortelės.

Stalo žaidimas "Kryžiukai – nuliukai"

ŽAIDIMO TIKSLAS: sudėti penkias korteles (nuliukus ar kryžiukus)   vienoje eilėje vieną šalia kitos, nesvarbu ar horizontaliai, ar vertikaliai, ar įstrižai ir stengtis to neleisti padaryti savo varžovui. Pradedama žaisti nuo languoto lapo juodo langelio. Žaidimas skirtas dviems žaidėjams.

Žaidimai lavina vaikų atmintį, atidumą, padeda susikaupti. Puiki galimybė suburti visą šeimą kartu.

4732.3326

SAUGUS ATSISKAITYMAS!

Mūsų elektroninėje parduotuvėje galite atsiskaityti:

  • Naudodamiesi šalies bankų interneto bankininkystės paslaugomis. Tai paprasta ir visiškai saugu! Už prekes Jūs mokate ne mūsų parduotuvėje, o jau pačioje internetinės bankininkystės sistemoje, saugiame banko serveryje.
Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.
Pastabos

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Prekės aprašyme esančios vaizdo nuorodos ar rodomi vaizdai (iš kitų tinklalapių) yra tik informacinio pobūdžio, todėl jose pateikiama informacija gali skirtis nuo pačios prekės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose. Prekės atspalvis gali skirtis nuo matomo nuotraukoje. Tinklalapyje esančiuose rubrikų ir/ar prekių puslapiuose gali būti publikuotina informacija: naujienos, straipsniai, patarimai, pasiūlymai ir pastabos, kurie yra bendro pobūdžio ir nėra prekės aprašymas, o yra tik papildoma informatyvi informacija. Prekės aprašymas yra bendro pobūdžio, jame nebūtinai yra paminėtos visos prekės savybės. Prekių likutis sandėlyje ir internetinėje parduotuvėje išimtinais atvejais gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad pristatymo terminai gali skirtis nuo nurodytų užsakymo pateikimo metu ir / arba Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį (tokiais atvejais, Pirkėjas yra nedelsiant apie tai informuojamas). Jeigu pastebėjote klaidą prekės aprašyme, savybių lentelėje ar nuotraukų galerijoje - praneškite mums el. paštu.