Notice: Undefined index: is_default_tab in /var/www/vhosts/ad1d34oh8.sritis.lt/paygo.lt/modules/ets_extraproducttabs/ets_extraproducttabs.php on line 696
Buy Elektroninis kvapų skleidėjas "Mylimiausias
  • Išpardavimas!
  • −25%
Elektroninis kvapų skleidėjas "Mylimiausias stilius" (200 ml)
search
  • Elektroninis kvapų skleidėjas "Mylimiausias stilius" (200 ml)
  • Elektroninis kvapų skleidėjas "Mylimiausias stilius" (200 ml)
  • Elektroninis kvapų skleidėjas "Mylimiausias stilius" (200 ml)
  • Elektroninis kvapų skleidėjas "Mylimiausias stilius" (200 ml)

Taupykite laiką ir prisijunkite su google paskyra

  • Google

Elektroninis kvapų skleidėjas "Mylimiausias stilius" (200 ml)

42,67 €
32,00 € Sutaupote 25%
Standartinė pardavimo sąskaita faktūra (įmonė ne PVM mokėtojas) Numatomas prekės pristatymo terminas: 14 dienų

Aromaterapija dažnai naudojama fiziškai ir psichologiškai atsipalaiduoti, estetiškam aplinkos kvapui sukurti, kaip afrodiziakas. Aromaterpijai naudojami eteriniai aliejai, absoliutai, fitoncidai, infuzijos. Aromatinės medžiagos dažniausiai skleidžiamos ore (smilkalai, aromatinės žvakės, kvepalai) arba aromatinių vonių, masažo metu, kompresais. Kartais naudojamos tiesioginės inhaliacijos ar aromatiniai gėrimai.

 

Privatumo politika

 

Prekių pristatymas

 

Prekių grąžinimas

Aromaterapija – alternatyviosios medicinos kryptis, kuomet gydoma eteriniais aliejais ir kitomis aromatinėmis medžiagomis.

Teigiama, kad aromate esančios cheminės medžiagos veikia žmogaus nervų sistemą, mažina stresą, įtampą, depresiją (nors tik dalyje aromatinių medžiagų nustatytas potencialus teigiamas poveikis sveikatai). Aromaterapija taip pat dažnai naudojama fiziškai ir psichologiškai atsipalaiduoti, estetiškam aplinkos kvapui sukurti, kaip afrodiziakas.

Aromaterpijai naudojami eteriniai aliejai, absoliutai, fitoncidai, infuzijos. Aromatinės medžiagos dažniausiai skleidžiamos ore (smilkalai, aromatinės žvakės, kvepalai) arba aromatinių vonių, masažo metu, kompresais. Kartais naudojamos tiesioginės inhaliacijos ar aromatiniai gėrimai.

Turbūt geriausiai kvapus supranta ir išmano aromaterapeutai. Taigi apie meilę kvapams ir kvapų kūrimo subtilybes pasakoja aromaterapeutė, nuotolinių mokymų lektorė Aistra.

Mus supa labai daug skirtingų kvapų. Tai didžiulė gamtos dovana. Aš pati kvapais mėgaujuosi. Ypač mėgtu natūralius gamtos kvapus, pvz.: pušyno kvapą, tvyrantį ore karštą vasaros dieną, kai ant žemės nukritę spygliai susimaišo su samanų kvapu, taip pat besikeičiančius kvapus, kuriuos galima užuosti plaukiant Lietuvos upėmis. Žinoma, visada džiaugiuosi, kai užuodžiu savo gaminamo augalų vandens (hidrolato) ar pirmųjų eterinio aliejaus lašelių, išlašančių pro varinį alembiką (distiliavimo aparatą) aromatus. Kvapuose mane turbūt labiausiai žavi dinamika, nuolatinė kaita, dermė ir poveikis mūsų emocinei būsenai.

Kurie kvapai labiausiai atpalaiduoja po sunkios darbo dienos? Kurie gerina emocinę būklę ar sveikatą?

Jei kankina nemiga, jaučiate nerimo sukeltą įtampą, naudokite bergamočių, levandų, kvapiųjų kanangų – Ylang eterinius aliejus. Geriausia būtų pagarinti šių aliejų mišinį kambaryje prieš miegą, o jei neturite garintuvo, galima tiesiog užlašinti kelis lašus ant servetėlės ir įkvėpti aromato.

Susikoncentruoti padės vetiverijų eterinis aliejus, kuris ramina centrinę nervų sistemą, atpalaiduoja bei palaiko imuninės sistemos veiklą. Šis eterinis aliejus puikiai tinka vonios procedūroms.

Kai trūksta optimizmo, geros nuotaikos, situaciją gali pagerinti citrusinių vaisių aromatai, pvz.: apelsinų, bergamočių, mandarinų, greipfrutų eteriniai aliejai. Garinkite juos namuose, prieš išeidami į lauką arba lašelį užlašinkite ant servetėlės, ją įsidėkite į kišenę ar rankinę ir retkarčiais vis pauostykite.

Iš tiesų, eterinių aliejų yra begalė. Kiekvienas jų daro vis kitokį poveikį žmogaus emocinei būklei ir sveikatai. Tai yra ištisas mokslas, su kuriuo savo seminaruose mėginu supažindinti žmones. Viena pirmųjų taisyklių – naudokite tuos eterinius aliejus, kurie jums nesukelia neigiamų emocijų ar blogų prisiminimų. Jei naudosite eterinius aliejus ant odos, prieš naudojimą patikrinkite, ar šie jos nedirgina. Tiesiog užlašinkite ant nedidelio odos ploto ir stebėkite, ar neatsiranda paraudimų, niežulio, kitų pakitimų. Taip pat nenaudokite citrusinių vaisių eterinių aliejų ant odos prieš eidami į lauką, ypač saulėtą dieną, nes oda į tai gali sureaguoti jautriai.

Ar yra kvapų, kurie patinka daugeliui žmonių? Kokie apskritai kvapai yra populiariausi pasaulyje? Kokius labiausiai mėgsta lietuviai?

Kiekvienoje šalyje ir kultūroje vyrauja skirtingi kvapų pasirinkimai, tad kvapų mados yra labai individualus dalykas. Didelę įtaką tam daro sezoniškumas. Jei rudenį ir žiemą mums malonu užuosti prieskonių ir citrusinių vaisių aromatų derinius (pvz.: cinamono, gvazdikėlių, apelsinų, juodųjų pipirų, vanilės), tai vasarą renkamės gaivesnius kvapus (citrusinių vaisių, mėtų). Jei kalbėtume ne tik apie aromatą, bet ir apie poveikį, populiariausi visame pasaulyje būtų eukaliptų, citrusinių vaisių, levandų, rozmarinų, mėtų eteriniai aliejai. Gaminant kvepalus sunkiai apsieinama be vanilės, santalo, pačiulių ir rožių aromatų.

Daugelis žmonių renkasi citrusinių vaisių aromatus, nes šie kvapai puikiai pakelia nuotaiką, gali padėti stiprinti imunitetą. Be to, citrusinių vaisių aromatai yra gaivūs, malonūs, tad retai rasime žmogų, kurį jie erzintų. Prieš kelerius metus, smalsumo vedina atlikau tyrimą, kuriame naudojau eterinius aliejus ir augalų, iš kurių jie išgauti, nuotraukas. Tyrimas, kuriame sudalyvavo daugiau nei 200 asmenų, parodė, kad Lietuvos moterys labiausiai mėgsta levandų ir rožių aromatus, o vyrams labiausiai patinka citrusinių vaisių ir gaivus mėtų kvapas.

Aromaterapijos istorija

Aromaterapijos praktikavimas, manoma, prasidėjęs prieš 6000 metų. Yra nuomonių, jog aromaterapijos pradžia buvo Egipte (rastas papirusas, kuriame 1555 m.pr.Kr. aprašomi vaistai nuo įvairių ligų), taip pat, kad kinai pirmieji pastebėjo medicinines augalų galias maždaug 4500 m.pr.Kr. Manoma, jog pastebėję, kad keičiasi ir mintys, ir nuotaika, jau pirmykščiai žmonės degindavo kvapnius augalus ir eidavo pro laužo dūmus norėdami išvaryti demonus.

Tradicinėje indų medicinoje gydančios aliejų savybės buvo žinomos prieš maždaug 3000 metų. Graikai taip pat naudojo aromatinius ekstraktus, ieškojo būdų, kaip išskirti aliejų virinant ar garinant, išvystė jų taikymą medicininiais tikslais.

Terminas aromaterapija žinomas nuo 1928 metų, kai Prancūzų chemikas ir parfumeris Rene-Maurice‘as Gattefossas itin susidomėjo terapinėmis eterinių aliejų savybėmis. Jis ištyrė levandos aliejaus efektą gydant odos nudegimus bei sugalvojo aromaterapijai pavadinimą. Prancūzų chirurgas Jeanas Valnet per Antrąjį pasaulinį karą žaizdų ir nudegimų gydymui naudojo čiobrelių, ramunėlių, citrinos ir gvazdikėlių eterinius aliejus. Vėliau jis pastebėjo, kad kvapai gydo psichikos sutrikimus. Aromaterapija, tokia, kokia ji yra šiandien, ir jos taikymas kartu su masažu, buvo išpopuliarinta austrų kilmės etolinės Marguerite Maury, dirbusios Prancūzijoje. Paolo Rovesti apjungė aromaterapiją ir psichologiją atskleisdamas kvapų reikšmę nerimo ir depresijos būsenų korekcijai.

Aromaterapijos taikymo galimybės

Eteriniai aliejai į organizmą gali patekti per odą, kvėpavimo organų sistemą, virškinimo traktą. Jie naudojami masažui, inhaliacijoms, aromatinėms vonioms, dušams, kompresams, tepalams, kremams, kojų ir rankų vonelėms. Kai kuriuos metodus gali naudoti tik profesionalai, gerai išmanantys farmakologiją ir žmogaus fiziologiją.

Šiuolaikinė aromaterapija skirstoma į keturias pagrindines kryptis:

  • Tradicinės visuminės aromaterapijos svarbiausias metodas – masažas.
    Veikliosios medžiagos į žmogaus organizmą patenka per odą – masažuojant arba per kvėpavimo takus uostant aliejus. Masažuojant, augalinių ir eterinių aliejų mišiniai įsigeria į odą, todėl pagerėja kraujotaka, atsipalaiduoja ar stimuliuojami raumenys. Tuo pačiu metu aromatai įkvepiami – tai veikia nervų sistemą, švelnina stresą, šalina nemigą, suteikia dvasinių ir fizinių jėgų, gerina daugelio organizmo sistemų funkcionavimą. Eteriniai aliejai, naudojant juos vietiškai, pasiskirsto po visą organizmą per 20 min.
  • Aromaterapinis konsultavimas - aplinkos modeliavimas aromatais ir aromakologo konsultacija klientui renkantis asmeninius kvapus (kvepiančios žvakės, smilkalai, kvapų puokštės, eteriniai aliejai aromatinėms lempoms ir pan.). Gana tikslinga aromatizuoti savo darbo vietą eteriniais aliejais, tai padeda reguliuoti darbo našumą, mažina įtampą bei stresą darbo vietose, padeda keisti nuotaiką bei savijautą.

Medicininė aromaterapija.

Bendrosios praktikos gydytojai, be kitų medicinos priemonių, pacientams skiria eterinių aliejų dėl jų antiseptinio, antimikrobinio, raminamojo, stimuliuojamojo ir kitokio poveikio. Tinkamiausiam aliejui parinkti daromos aromatogramos: ant užkrato pasėlio lašinama įvairių aliejų ir stebima, kuris greičiausiai susidoroja su infekcija ar virusu.
Estetinė aromaterapija.

Aliejinių mišinių naudojimas kosmetinėms procedūroms, aromaterapinių priemonių gaminimas pagal individualius klientų poreikius vadinamas estetine aromaterapija. Ji ekologiška ir vis labiau plinta pasaulyje, nors nėra pigi.

Elektroninis kvapų skleidėjas "Mylimiausias stilius"

  • Talpa: 200 ml;
  • Išmatavimai:
  • Svoris:
  • Įvesties įtampa: 220-240V;
  • Išvesties įtampa: DC 24 V;
  • Galingumas: iki 12W;
  • Naudojimo plotas: 20-40 m²
  • Vibracijos dažnis: apie 2,4 MHz;
  • Triukšmingumas: < 35 db;
  • Medžiagos: plastikas, elektronikos komponentai.

Pakuotėje:

  • 1 X Elektroninis kvapų skleidėjas;
  • 1 X USB kabelis.

Pakuotės detalės:

  • Pakuotės svoris: 0.300 kg;
  • Pakuotės dydis: 30 cm x 20 cm x 20 cm.
G-12517

SAUGUS ATSISKAITYMAS!

Mūsų elektroninėje parduotuvėje galite atsiskaityti:

  • Naudodamiesi šalies bankų interneto bankininkystės paslaugomis. Tai paprasta ir visiškai saugu! Už prekes Jūs mokate ne mūsų parduotuvėje, o jau pačioje internetinės bankininkystės sistemoje, saugiame banko serveryje.
Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.
Pastabos

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Prekės aprašyme esančios vaizdo nuorodos ar rodomi vaizdai (iš kitų tinklalapių) yra tik informacinio pobūdžio, todėl jose pateikiama informacija gali skirtis nuo pačios prekės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose. Prekės atspalvis gali skirtis nuo matomo nuotraukoje. Tinklalapyje esančiuose rubrikų ir/ar prekių puslapiuose gali būti publikuotina informacija: naujienos, straipsniai, patarimai, pasiūlymai ir pastabos, kurie yra bendro pobūdžio ir nėra prekės aprašymas, o yra tik papildoma informatyvi informacija. Prekės aprašymas yra bendro pobūdžio, jame nebūtinai yra paminėtos visos prekės savybės. Prekių likutis sandėlyje ir internetinėje parduotuvėje išimtinais atvejais gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad pristatymo terminai gali skirtis nuo nurodytų užsakymo pateikimo metu ir / arba Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį (tokiais atvejais, Pirkėjas yra nedelsiant apie tai informuojamas). Jeigu pastebėjote klaidą prekės aprašyme, savybių lentelėje ar nuotraukų galerijoje - praneškite mums el. paštu.