• Išpardavimas!
  • -3,00 €
Sodo fontanas "Puikusis žiedas"
search
  • Sodo fontanas "Puikusis žiedas"
  • Sodo fontanas "Puikusis žiedas"
  • Sodo fontanas "Puikusis žiedas"
  • Sodo fontanas "Puikusis žiedas"
  • Sodo fontanas "Puikusis žiedas"
  • Sodo fontanas "Puikusis žiedas"

Sodo fontanas "Puikusis žiedas"

40,00 €
37,00 € Sutaupote 3,00 €

Pasirinkimai

Garantija
Papildomos paslaugos
Dovanos
Tinka papildyti oro gaiviklį, arba pakabinti buteliuką
Su rankų darbo pakabuku. Tinka pakabinti automobiyije
Vaikams iki 5 metų amžiaus
Bendra pasirinkimų kaina
Nėra mokesčio Mažiausia prekės pardavimo kaina per 30 dienų laikotarpį (ES direktyva (2019/2161): 37,00 € Prekės pristatymo laikas: iki 7 dienų

Išmatavimai: 18 x 18 x 5 cm. Paskirtis: dekoratyviniams tvenkiniams, baseinams, sodui.

Kiekis
Yra sandėlyje

 

Privatumo politika

 

Prekių pristatymas

 

Prekių grąžinimas

  • Įsijungia automatiškai, kai tik yra pakankamas saulės apšvietimas;
  • Nereikia baterijų ar papildomo elektros energijos maitinimo;
  • Lengvai perkeliamas į skirtingas vietas;
  • Išmatavimai: 18 x 18 x 5 cm.
  • Vandens pralaidumas 180 litrų / val.



G-10062

SAUGUS ATSISKAITYMAS!

Mūsų elektroninėje parduotuvėje galite atsiskaityti:

  • Naudodamiesi šalies bankų interneto bankininkystės paslaugomis. Tai paprasta ir visiškai saugu! Už prekes Jūs mokate ne mūsų parduotuvėje, o jau pačioje internetinės bankininkystės sistemoje, saugiame banko serveryje.
Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.
Pastabos

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Prekės aprašyme esančios vaizdo nuorodos ar rodomi vaizdai (iš kitų tinklalapių) yra tik informacinio pobūdžio, todėl jose pateikiama informacija gali skirtis nuo pačios prekės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose. Prekės atspalvis gali skirtis nuo matomo nuotraukoje. Tinklalapyje esančiuose rubrikų ir/ar prekių puslapiuose gali būti publikuotina informacija: naujienos, straipsniai, patarimai, pasiūlymai ir pastabos, kurie yra bendro pobūdžio ir nėra prekės aprašymas, o yra tik papildoma informatyvi informacija. Prekės aprašymas yra bendro pobūdžio, jame nebūtinai yra paminėtos visos prekės savybės. Prekių likutis sandėlyje ir internetinėje parduotuvėje išimtinais atvejais gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad pristatymo terminai gali skirtis nuo nurodytų užsakymo pateikimo metu ir / arba Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį (tokiais atvejais, Pirkėjas yra nedelsiant apie tai informuojamas). Jeigu pastebėjote klaidą prekės aprašyme, savybių lentelėje ar nuotraukų galerijoje - praneškite mums el. paštu.

Fontanai

Fontanai - puiki sodo eksterjero detalė, suteikianti didingumo įspūdį. Puiki.lt siūlomi fontanai yra aukštos kokybės ir patikimo veikimo.

Ar kada pagalvojote, koks dvilypis fontano poveikis – skirtingas žmogui ir aplinkai? Klausydamiesi trykštančio vandens čiurlenimo ir žiūrėdami į begalinį jo sruvenimą mes atsipalaiduojame, nusiraminame, pamirštame įtampą. O į kraštovaizdį, atvirkščiai, fontanas įlieja gyvybės ir perteikia judėjimo esmę: ten, kur jis įkomponuotas, aplinka niekuomet neatrodo monotoniška ir statiška.

Tvenkinio fontanas. Jei sode yra vandens telkinys, fontanui net vietos ieškoti nereikia... Fontanas gali būti tvenkinio viduryje ar pakraštyje. Spalvotas apšvietimas vakare ir kelios skirtingo aukščio vandens srovės – geriausias būdas jį išryškinti.

Priklausomai nuo fontano ir šalia esančios poilsio vietos stiliaus tvarkoma ir aplinka. Nors fontano stilius įpareigoja rinktis vienokius ar kitokius jo dekoravimo sprendimus, tačiau nereikėtų nuvertinti ir augalų, akmenų bei įvairių aksesuarų reikšmės. Akmenys dera tiek kaimiško stiliaus, tiek šiuolaikiškoje aplinkoje ir atkreipia dėmesį į fontaną. Fontane tiktų upės rieduliai – jie vandens nugludinti, tad atrodys natūraliai, atspindės šviesą ir šiek tiek nuspalvins srūvantį vandenį. Fontano apvadui padaryti galima naudoti tas medžiagas, kurios vyrauja ir kitose kiemo zonose.

Augalai tarsi aprengia fontaną. Sieninį lengviausia apželdinti vijokliniais augalais ir žydinčiomis gėlėmis. Vinvytis apgaubia jį žaliu, o vėliau – ir raudonu lapų rūbu. Pastatomąjį fontaną taip pat gali supti gėlynas, tik čia labiau derės žemaūgiai augalai. Tarp fontaną juosiančių akmenų ar trinkelių palikite tarpų nedideliems augalams pasodinti. Jei nuo fontano ant augalų tikš vanduo, rinkitės drėgmę mėgstančius, o jei dėl konstrukcijos ypatumų purslų nepateks, sodinkite sausrai atsparius, nes tarp akmenų jiems bus šilta ir žemė greitai perdžius.

Jei fontanas įkomponuotas sodo kampe, už jo pasodinkite vidutinio aukščio krūmą, pavyzdžiui, hortenziją, kad sukurtų sodrios spalvos foną. O, jei auginsite budlėjas ar ežiuoles, prie fontano priviliosite ir drugelių. Dekoratyvių žolių ornamentai aplink fontaną tarsi pakartoja vandens čiurkšlių vaizdą, todėl čia tinka viksvos, siaurais tarsi ašmenys melsvai žaliais lapais. Žolės vertos dėmesio ir todėl, kad padeda paslėpti vandens siurblį, vamzdžius ar kitą akis badančią fontano įrangą.

Plūduriuojančios skaidraus spalvoto stiklo ar plastiko dekoracijos, kuriose žaidžia saulės atspindžiai, suteiks spalvingumo, žaismingumo dieną, o vakare nepamirškite fontano apšvietimo, kad ši vieta būtų patraukli ir sutemus.

Danguolė Kiškienė, Žurnalas "Mano Namai