• Išpardavimas!
  • -10,00 €
Šildantis, masažuojantis ir vibruojantis kilimėlis "Premium
search
  • Šildantis, masažuojantis ir vibruojantis kilimėlis "Premium
  • Šildantis, masažuojantis ir vibruojantis kilimėlis "Premium
  • Šildantis, masažuojantis ir vibruojantis kilimėlis "Premium
  • Šildantis, masažuojantis ir vibruojantis kilimėlis "Premium
  • Šildantis, masažuojantis ir vibruojantis kilimėlis "Premium
  • Šildantis, masažuojantis ir vibruojantis kilimėlis "Premium

Šildantis, masažuojantis ir vibruojantis kilimėlis "Premium Deluxe"

85,00 €
75,00 € Sutaupote 10,00 €

Pasirinkimai

Garantija
Papildomos paslaugos
Dovanos
Tinka papildyti oro gaiviklį, arba pakabinti buteliuką
Su rankų darbo pakabuku. Tinka pakabinti automobiyije
Vaikams iki 5 metų amžiaus
Bendra pasirinkimų kaina
Nėra mokesčio Mažiausia prekės pardavimo kaina per 30 dienų laikotarpį (ES direktyva (2019/2161): 75,00 € Prekės pristatymo laikas: iki 7 dienų

Dydis: ~ 114.5 x 48.3 cm; Šildymo temperatūra: iki 55°C.

Kiekis
Paskutinė prekė

 

Privatumo politika

 

Prekių pristatymas

 

Prekių grąžinimas

Pajungimas:

  • Automobilio kilimėlis pajungiamas į mašininį akumuliatorių (12 V).
Savybės:
  • Dydis: ~ 114.5 x 48.3 cm;
  • Įtampa: 12V;
  • Galia: 7.2 W;
  • Svoris: 725 g.
Pakuotėje:
  • Elektroninis šildantis kilimėlis automobiliui.
G-6588

SAUGUS ATSISKAITYMAS!

Mūsų elektroninėje parduotuvėje galite atsiskaityti:

  • Naudodamiesi šalies bankų interneto bankininkystės paslaugomis. Tai paprasta ir visiškai saugu! Už prekes Jūs mokate ne mūsų parduotuvėje, o jau pačioje internetinės bankininkystės sistemoje, saugiame banko serveryje.
Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.
Pastabos

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Prekės aprašyme esančios vaizdo nuorodos ar rodomi vaizdai (iš kitų tinklalapių) yra tik informacinio pobūdžio, todėl jose pateikiama informacija gali skirtis nuo pačios prekės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose. Prekės atspalvis gali skirtis nuo matomo nuotraukoje. Tinklalapyje esančiuose rubrikų ir/ar prekių puslapiuose gali būti publikuotina informacija: naujienos, straipsniai, patarimai, pasiūlymai ir pastabos, kurie yra bendro pobūdžio ir nėra prekės aprašymas, o yra tik papildoma informatyvi informacija. Prekės aprašymas yra bendro pobūdžio, jame nebūtinai yra paminėtos visos prekės savybės. Prekių likutis sandėlyje ir internetinėje parduotuvėje išimtinais atvejais gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad pristatymo terminai gali skirtis nuo nurodytų užsakymo pateikimo metu ir / arba Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį (tokiais atvejais, Pirkėjas yra nedelsiant apie tai informuojamas). Jeigu pastebėjote klaidą prekės aprašyme, savybių lentelėje ar nuotraukų galerijoje - praneškite mums el. paštu.

Kodęl būtina nusipirkti šildančią prekę?

Praėjusio šimtmečio pradžioje rankų šildytuvą išrado ir rinkai pristatė japonas Niichi Matoba. Nūnai norintys gali įsigyti vienkartinių ir daugkartinio naudojimo rankų ir kojų šildymo priemonių. Savaime kaistančios – patogios, bet jos tinkamos naudoti tik kartą. Yra ir kuru pildomų, tačiau su jomis daugiau vargo. Apskritai toks daikčiukas gali teikti kūnui šilumą nuo pusvalandžio iki keliolikos valandų.

Dažniausiai rankos ir kojos šąla žmonėms, kurių siauros kraujagyslės, sako sveikos gyvensenos žinovė Nijolė Degutienė.

Nors dauguma žmonių šaltas rankas bei pėdas laiko savaime suprantamu dalyku, deja, tai gali būti nesubalansuotos mitybos ženklas. Jei galūnių temperatūra nuolat šaltesnė nei viso kūno, tai dažniausiai nėra pavojinga.

Šaltos rankos ir kojos nėra pati maloniausia savijauta, o kaip tik erzinanti, tačiau yra sprendimas: paygo.lt parduodamas - rankų šildytuvas "Nuostabi šiluma“ – užtikrins malonią savijautą ir jūsų rankos nebešals.

Šildančios prekės – tai originali, inovatyvi ir puiki dovana moteriai, vyrui ar vaikui, kuriems dažnai šalą nugara, rankos ar kojos. Su elektroniniais šildytuvais Jūs tikrai puikiai jausitės lauke ir namuose, ypač šaltomis žiemos dienomis.

Jeigu nuolat šala pirštai

Bene dažniausia galūnių šalimo priežastis – Reino sindromas. Tai – šalčio ar streso sukeliami plaštakų ar pėdų kraujotakos sutrikimai.

Pirminis Reino sindromas vadinamas Reino liga. Dažniausia nerandama jokios kitos sindromą galinčios sukelti priežasties... Ja dažniau serga moterys, pirmieji ligos požymiai atsiranda dar paauglystėje.

Dėl visų minėtų ligų ar dėl kitų nenustatytų priežasčių, pažeidžiamos smulkiosios pirštų kraujagyslės ar nervai. Sušalus ar veikiant nerviniam stresui pirštai tampa balti, atšalę, vėliau, dėl nepakankamo kraujo įsotinimo deguonimi pamėlsta. Reino sindromu serga 5-10 procentų gyventojų. Ši liga būdingesnė gyvenantiems šalto klimato zonoje, ypač šaltuoju metų laiku.
Lengvos formos Reino sindromas vaistais negydomas – rekomenduojama tik vengti šalčio. Esant rimtesnei sindromo formai gali padėti vaistai, mažinantys kraujagyslių spazmus ir pasižymintys kraujagysles plečiančiu efektu.

Danguolė, Juozas ir Audrius Vasiliauskai nauja knyga pradžiugino žmones, kuriems rūpi sveikata ir sveikas gyvenimo būdas. Knygoje „Sveikatos biblija: gydomės natūraliomis priemonėmis“ rasite žinių apie sveikatą - savo lankytojams siūlome paskaityti knygos, kurią išleido „Alma littera“, ištrauką apie šąlančias galūnes.

Nemažai žmonių skundžiasi, kad šąla kojos ir rankos. Kai kurie jaučia tvinkčiojimą rankų ar kojų pirštuose, jie būna šalti, pabalę ar net pamėlę.

Dėl sutrikusios kraujotakos gali kamuoti skausmas (ypač kojas einant), galūnių silpnumas, atsirasti pabrinkimų, protarpinis šlubumas einant, gali pakisti odos spalva (galūnė pablykšta, ypač ją pakėlus) arba ji išsausėja, būna šalta (nukritus temperatūrai pažeistoje galūnėje), galūnės tampa jautrios arba nejautrios, tirpsta, jas dilgčioja, tarsi bėgioja skruzdės, gali atsirasti odos pažeidimų (opų, gangrena), nagų pažeidimų, išnyksta plaukuotumas. Dėl pablogėjusios kraujotakos pažeistuose audiniuose pradeda trūkti deguonies.

Kai kuriems žmonėms dėl kraujotakos sutrikimo kojos šąla net vakare atsigulus miegoti.

Kad galūnės (ypač rankų ir kojų pirštai) atvėsta greičiau nei kitos kūno dalys, yra normalu ir natūralu. Juk ant pėdų ir plaštakų yra mažiau raumeninio audinio (kurio kraujotaka intensyvesnė), beveik nėra riebalinio audinio (kuris sulaiko šilumą). Be to, pėdų ir plaštakų odos plotas yra santykinai didelis šilumą išspinduliuojantis paviršius. Periferinės kūno dalys visada blogiau aprūpinamos krauju.

Įvairūs faktoriai, pavyzdžiui, smulkiųjų kraujagyslių ir kapiliarų spazmai (dėl šalčio, nuovargio, streso ir pan.), ateroskleroziniai šių kraujagyslių pažeidimai, periferinių nervų pažeidimai dar labiau sutrikdo galūnių kraujotaką, į jas patenka dar mažiau kraujo (o kartu ir šilumos). Galūnių šalimui daro įtaką ir žmogaus konstitucija (skirtingas riebalų ir raumenų kiekis), žemesnis kraujo spaudimas (sunkiau krauju aprūpinti nutolusias vietas), periferinės kraujotakos kliūtys.

Šalčio pojūtis galūnėse (kartu su kitais simptomais) gali būti ankstyvas sunkios ligos požymis, todėl rekomenduojama išsiaiškinti priežastis ir, prireikus, pradėti gydytis.

Investuokite į savo sveikatą

Sveikata – brangiausias žmogaus turtas.

Investuokite į savo sveikatą ir elektroninėje parduotuvėje paygo.lt nusipirkite:

Nepamirškite ir savo augintinio (jeigu ji turite) - jam taip pat žiemą būna šaltą:

Visos išvardintos prekės Jums kainuotų 400-500  ir tai labai nedidelė suma - netaupykite sveikatos sąskaita. Patirkite nuostabų šilumos ir komforto jausmą. Išsiskirkite iš pilkos minios ir drąsiai pasitikite naujoves. Jums reikia permainų. Permainos ir progresas visada mus labai labai džiugina.

Geros prekės - tai metų atradimas, tai išskirtinis atradimas - kurį jūs atradote jau dabar. Suprantama, kad visada geriau turėti mažiau bet kokybiškų šildytuvų, nei daug prastų šildytuvų ar nei vieno. Turėti visada yra geriau - nei neturėti. Su gerais ir kokybiškais šildytuvais jūs taupote savo laiką, jūs taupote savo nervus, pagerėja jūsų gyvenimo kokybė, tad savaime suprantama, kad jūs tokią akimirką jaučiatės laimingesniu.

Geros ir kokybiškos sveikatai skirtos, šildančios prekės yra kiekvieno žmogaus siekiamybė. Geri ir kokybiški šildytuvai - tai puikiausia dovana jūsų mylimajam žmogui, giminaičiui ar draugams. Geri ir kokybiški šildytuvai - tai puikiausia dovana jums pačiam. Užsisakykite elektroninį šildytuvą ir pagerinkite savo gyvenimo kokybę. Jums bus daug maloniau savo namuose, kai juose matysite kokybiškas šildančias prekes, prekes kurias atradote ir įsigijote jūs pats, be niekieno pagalbos.

Galima užsidėti šiltas paprastas pirštines, milijonai žmonių pasaulyje tą ir daro, ir taip buvo tūkstančius metų - tačiau dabar šiame technikos ir progreso amžiuje - senai jau galima gyventi patogiau. Patogiau nes taip geriau. Jums tiesiog reikia išbandyti. Galima nieko nedaryti, tačiau galima priimti teisingą sprendimą.

Žmogus perką daugybę nereikalingų dalykų ir daug rečiau perka tuos dalykus, kurių jam iš tiesų reikia. Pirkite tik tai kas jums reikalingą ir tai ką naudosite. Mes neskatiname vartotojiškumo.

Vartojimas tampa besaikiu, kai vartojame daugiau, nei reikia. Pradėjus vartoti daugiau, nei reikia, ribos išsitrina. Asmeninė kreditinė leidžia pirkti daugiau, nei uždirbame. Reklamos subtiliai pakeičia mūsų troškimus, susijusius su materialiais daiktais. O dėl mus supančios vartotojiškos kultūros besaikis vartojimas ima atrodyti natūralus ir normalus.

Dėl besaikio vartojimo norisi vis didesnių namų, greitesnių automobilių, madingesnių drabužių, įmantresnių technologijų ir perpildytų stalčių. Daiktai žada laimę, tik niekad jos neatneša. Vietoj jos atsiranda troškimas gauti daugiau...

Gyvenimas – menas visur surasti grožį ir džiaugsmą. Mums džiaugsmą dovanoja ne aplinka, o mūsų požiūris į aplinką. Mažas kasdieninis džiaugsmas ir daro gyvenimą laimingą.

Citatos


Tikriausiai sutiksite, kad sveikata – brangiausias žmogaus turtas. Kas žino – gal šie žymių žmonių pamąstymai apie ją padės Jums pasijusti geriau?

  • „Patys sveikiausi ir gražiausi žmonės – tie, kurių niekas neerzina“, – G. Lichtenbergas.
  • „Pati blogiausia negalia iš visų – būti prisirišusiam prie savo negalavimų“, – Seneka.
  • „Kuo sunkesnė liga, tuo aiškesnis vidinis balsas“, – Čarlzas Demas.
  • „Viena iš sveikimo sąlygų – tai noras pasveikti“, – Seneka.
  • „Sveikata žmogaus akyse niekada nepraranda vertės, nes net ir apsirūpinus, prabangoje be sveikatos gyventi gera nebūna“, – N. G. Černiševskis.
  • „Mes geriame už kitų sveikatą ir gadiname savąją“, – D. K. Džeromas.
  • „Gerbti dangų ir žemę – tai yra vaistas“, – Lao Dzė.
  • „Kai jauti liūdesį, ieškok išgijimo darbuose“, – Abraomas Linkolnas.
  • „Vaistų poveikis greitas, dietinių priemonių – ilgai trunkantis“, – Hipokratas.
  • „Gydytojas ne visada pajėgus išgydyti ligonį“, – Ovidijus.
  • „Sveikata yra tokia pat užkrečiama, kaip ir ligos“, – R.  Rolanas.
  • „Pačios baisiausios ligos – ne mirtinos, o neišgydomos“, – M. Ešenbach.