Notice: Undefined index: is_default_tab in /var/www/vhosts/ad1d34oh8.sritis.lt/paygo.lt/modules/ets_extraproducttabs/ets_extraproducttabs.php on line 696
Lateksinė pagalvė miegui "Confort Sleep Premium 4" (60 x 40 cm, natūralus lateksas)
Lateksinė pagalvė miegui "Confort Sleep Premium 4" (60 x 40 cm
search
  • Lateksinė pagalvė miegui "Confort Sleep Premium 4" (60 x 40 cm
  • Lateksinė pagalvė miegui "Confort Sleep Premium 4" (60 x 40 cm
  • Lateksinė pagalvė miegui "Confort Sleep Premium 4" (60 x 40 cm
  • Lateksinė pagalvė miegui "Confort Sleep Premium 4" (60 x 40 cm
  • Lateksinė pagalvė miegui "Confort Sleep Premium 4" (60 x 40 cm

Taupykite laiką ir prisijunkite su google paskyra

  • Google

Lateksinė pagalvė miegui "Confort Sleep Premium 4" (60 x 40 cm, natūralus lateksas)

85,00 €
Standartinė pardavimo sąskaita faktūra (įmonė ne PVM mokėtojas) Numatomas prekės pristatymo terminas: 14 dienų

Išmatavimai: ilgis 60 cm, plotis 40 cm, aukštis 14 ir 10 cm. Medžiaga: linas, natūralus lateksas.

 

Privatumo politika

 

Prekių pristatymas

 

Prekių grąžinimas

Memory putos


Ortopedinė Memori putų pagalvė maloniam poilsiui ir sveikam miegui!

Gaminio pagrindas pagamintas iš labai patvarių poleuretano putų. Šis sluoksnis yra pakankamo storio ir tarnauja kaip pagrindas užtikrinantis gaminio formos patvarumą.

Esminė putų gaminio sudedamoji dalis yra Memory putų sluoksnis, nes būtent jis pagrinde užtikrina teisingą kūno padėtį miegant, o tuo pačiu ir miegojimo/gulėjimo komfortą. Memory putų sluoksnis taip pat yra brangiausia gaminio dalis, todėl lyginant skirtingų gaminių kainas, verta pasidomėti kokio storio yra Memory putų sluoksnis.

Kas gi yra tos Memory putos ir kaip jos veikia.

Memory putos yra ypatinga ypač efektyvios technologijos medžiaga, kuri iš pradžių buvo sukurta NASA ir naudojama kosmonautų sėdynėse perkrovų mažinimui. Dabar ši medžiaga taip pat prieinama kaip ortopedinių gaminių pildymas.

Esminė Memory putų savybėelastingumas ir gebėjimas prisitaikyti prie jūsų kūno formos. Kūno šilumos paveikyje putos tampa minkštesnės ir pagalvė tiksliai prisitaiko prie Jūsų kūno formos, tokiu būdu užtikrindama optimalų palaikymą miego metu.

Pagalvė prisitaiko prie jūsų kūno formos taip, kad nebūtų atskirų spaudimo taškų, dėl kurių būtų trikdoma kraujotaka miego metu. Jūsų raumenys atsipalaiduoja ir jūs pabundate saldžiai išmiegoję ir be įtemptų raumenų sukeltų nugaros, kaklo ir juosmens skausmų.

Memory putų gebėjimas prisitaikyti prie kūno iš esmės sukėlė revoliuciją ortopedinių gaminių gamyboje, nes:

  • Kad ir kokios smulkios būtų tradicinės medžiagos, jų gebėjimas prisitaikyti prie kūno formos yra ribotas. Putų gaminių gebėjimui prisitaikyti prie kūno formos įtakos turi tik putų molekulės dydis ir tai užtikrina geriausią kūno palaikymą.
  • Tradicinių pagalvių gamyboje plačiai naudojamos natūralios medžiagos (pūkai, plunksnos, vilna arba medvilnės sluoksniai ir kt.), kuriose yra palankios sąlygos dulkių erkučių vystimuisi. Dulkių erkutės dažnai sukelia alergiškas reakcijas. Putų gaminių gamyboje nenaudojami natūralūs pluoštai, todėl dulkių erkutės putųgaminuose nesidaugina – jos tiesiog neturi ką ten valgyti.
  • Tradicinių medžiagų gaminys, laikui bėgant pavargsta ir praranda savo pradinę formą. Visų šių problemų, įskaitant formos praradimą, su putų gaminiu Jūs neturėsite, nes jis tiesiog išlaikys formą.

  • Laikui bėgant, ant gaminio susikaupia daug prakaito ir kitų nešvarumų, o praktiško, 3 šonus dengiančio užtrauktuko dėka, plaunamas užvalkalas gali būti lengvai nuimamas, taip užtikrinant, jog gaminį išlaikyti švarų yra paprasta. Norint pailginti tarnavimo laiką, gaminį rekomenduojame reguliariai vėdinti.

Ortopediniuose gaminiuose dažniausiai naudojamos medžiagas

Putų poliuretanas – pagrindinė medžiaga naudojama gamyboje. Putų poliuretanas prisitaiko prie žmogaus kūno formų ir svorio, suteikia tvirtą pagrindą, gerai išgarina drėgmę ir neleidžia kauptis dulkių erkutėms. Tai higieniška, pralaidi orui ir žmogaus organizmui draugiška medžiaga. 

T putų poliuretanas – pati paprasčiausia putų poliuretano rūšis naudojama gamyboje. T putų poliuretano gaminiai tarnauja iki penkerių metų. Gamyboje naudojamas putų poliuretaną T, kurio tankis nuo T-25 iki T-30.

HR putų poliuretanas – tai padidinto elastingumo putų poliuretanas, pagal savo savybes artimiausias lateksui, tik skirtingai nei pastarasis, HR poliuretanas kelis kartus pralaidesnis orui. Dabartinė gamybos technologija užtikrina šaltųjų HR putų patikimumą ir žymiai padidina jo galimybes. Šaltųjų putų HR gaminiai tarnauja iki septynerių metų. Gamyboje naudojamas didesnio tankio putų poliuretanas HR, nuo T-35 iki T-50.  

Viskoelastinė medžiaga

Viskoelastinė (memory foam) medžiaga yra itin elastinga medžiaga, reaguojanti į kūno šilumą, dėl ko minkštėja arba kietėja jos forma, kuri visuomet atsistato į pradinę būseną. Speciali viskoelastinės medžiagos gamybos technologija leidžia išgauti unikalią savybę – iš lėto reaguoti į svorį ir priimti naujas formas, sugerti didelę dalį inercinės energijos. Ji tobulai prisitaiko prie žmogaus kūno linijų ir temperatūros, sumažina kūno apkrovą, pagerina kraujo apytaką ir medžiagų apykaitą.

Lateksas

Lateksas išgaunamas iš brazilinio kaučiukmedžio (Hevea brasiliensis) ir yra apdirbtos pieninės sultys, į kurias pridedama cheminių medžiagų, siekiant išgauti norimų savybių. Minėtas medis yra kilęs iš atogrąžų miškų Amazonėje, tačiau taip pat auginamas Vakarų Afrikoje ir Pietryčių Azijoje. Sintetinis lateksas gaminamas iš sintetinio kaučiuko. Lateksas yra natūralios gumos sinonimas.   

Clima lateksas

Clima lateksas – elastinga ir orui pralaidi medžiaga, kurioje nesikaupia dulkių erkutės. Clima lateksas pasižymi puikiomis ventiliacinėmis savybėmis: jame kur kas didesnis  skaičius skylučių, pro kurias pašalinamas šilumos perteklius, negu įprastas lateksas. Clima latekso sluoksnyje oras laisvai cirkuliuoja, todėl čiužiniai su šia medžiaga puikiai tinka žmonėms, linkusiems prakaituoti.

Viskoelastiniai gaminiai

Viskoelastiniai gaminiai pagaminti taip, kad reaguotų į žmogaus kūno šilumą bei spaudimą ir tuo pačiu idealiai prisitaikytų prie jo formų. Miegant ant viskoelastano sudėties gaminių, sumažėja spaudimo ir kietumo jausmas. Viskoelastanas pasižymi geromis termoizoliacinėmis savybėmis. Žiemą ant tokio gaminio tikrai jauku ir šilta. O kodėl šios sudėties gaminiai tokie populiarūs?

Kodėl viskoelastiniai gaminiai verti jūsų dėmesio?

  • Idealiai prisitaiko prie miegančiojo kūno formos.
  • Įsitempę kūno raumenys visiškai atsipalaiduoja.
  • Idealiai prisitaikantis taškinis gaminio elastingumas.
  • Gerai prižiūrėtam gaminyje nesikaupia dulkių erkutės.
  • Ilgaamžiškesnis ir patvaresnis.

Velvetas

Velvetas yra plačiai siuvimo sferoje paplitusi medžiaga. Tai yra pūkinis audinys, kurio pūkas yra labai glotnus, lygus, tad vos matomas, tačiau labai jaučiamas nes dėvint velvetinius drabužius - jusite malonų glutimą. Šis audinys dažnai naudojamas trikotažo, įvairių drabužių, taip pat audeklų siuvimui, mėgstamas dėl manevringumo, kadangi šį audinį siūti yra gana paprasta. Pirmieji velvetiniai audiniai aprašomi dar XI amžiaus šaltiniuose. Jau tada jie buvo aptariami kaip labai glotnus, karališkas pasirinkimas, puikiai tinkantis tiems, kurie turi jautrią odą. Ir nors metų eigoje keitėsi velveto apdirbimo technologijos, tačiau šis audinys vis dar siejamas su jaukumu, šiluma, malonumu.

Pliušas

Pliušas – pūkuotas audinys pjautiniu pūku, sudarytu iš metmenų siūlų; pūkas yra ilgesnis (iki 8 mm) ir retesnis už aksomo.

Pradžioje pliušo pūkas būdavo iš moherio ar šukuotinių vilnos verpalų, bet dabar pliušas daugiau audžiamas iš šilko ar šilko su linu. Daug dabartinio pliušo gaminama iš sintetinio pluošto.

Pliušas daugiausia naudojamas baldų ir panašiems apmušalams, daug jo panaudojama drabužių ir kepurių gamyboje.

Lateksinė pagalvė miegui "Confort Sleep Premium 4"

  • Tipas: lateksinė pagalvė miegui
  • Išmatavimai: ilgis 60 cm, plotis 40 cm, aukštis 14 ir 10 cm
  • Medžiagos: orui laidus užvalkalas, linas, natūralus lateksas (85%)

Naudojimas

  • Gamybos iki pristatymo metu produktas yra uždaras ir kvapas negali pasiskirstyti. Vidinė pagalvės dalis turi būti atskirta nuo pagalvių užvalkalų ir 2–3 dienas vėdinamas vėsioje vietoje. Jei žmonės jautresni, rekomenduojama prailginti vėdinimo laiką.
  • Jei vidinėje šerdyje yra maža skylutė, ar oro burbuliukas - tai normalus reiškinys, tai nėra produkto kokybės problema.
  • Vidinės šerdies negalima plauti, ją galima pastatyti vėdinamoje vietoje, kad išdžiūtų. Pagalvių užvalkalus galima skalbti.

Pakuotėje

  • Lateksinė pagalvė miegui
  • Pagalvės užvalkalas
  • Nėra popierinės naudojimosi instrukcijos lietuvių kalba, kadangi naudojimas aprašytas tinklalapyje.
  • Nėra originalios gamintojo dėžutės, supakuota kartoninėje dėžutėje.

SAUGUS ATSISKAITYMAS!

Mūsų elektroninėje parduotuvėje galite atsiskaityti:

  • Naudodamiesi šalies bankų interneto bankininkystės paslaugomis. Tai paprasta ir visiškai saugu! Už prekes Jūs mokate ne mūsų parduotuvėje, o jau pačioje internetinės bankininkystės sistemoje, saugiame banko serveryje.
Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.
Pastabos

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Prekės aprašyme esančios vaizdo nuorodos ar rodomi vaizdai (iš kitų tinklalapių) yra tik informacinio pobūdžio, todėl jose pateikiama informacija gali skirtis nuo pačios prekės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose. Prekės atspalvis gali skirtis nuo matomo nuotraukoje. Tinklalapyje esančiuose rubrikų ir/ar prekių puslapiuose gali būti publikuotina informacija: naujienos, straipsniai, patarimai, pasiūlymai ir pastabos, kurie yra bendro pobūdžio ir nėra prekės aprašymas, o yra tik papildoma informatyvi informacija. Prekės aprašymas yra bendro pobūdžio, jame nebūtinai yra paminėtos visos prekės savybės. Prekių likutis sandėlyje ir internetinėje parduotuvėje išimtinais atvejais gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad pristatymo terminai gali skirtis nuo nurodytų užsakymo pateikimo metu ir / arba Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį (tokiais atvejais, Pirkėjas yra nedelsiant apie tai informuojamas). Jeigu pastebėjote klaidą prekės aprašyme, savybių lentelėje ar nuotraukų galerijoje - praneškite mums el. paštu.