Notice: Undefined index: is_default_tab in /var/www/vhosts/ad1d34oh8.sritis.lt/paygo.lt/modules/ets_extraproducttabs/ets_extraproducttabs.php on line 696
30 medinių kaladėlių vaiko kūrybai "Jaunasis kūrėjas"
  • Išpardavimas!
  • −50%
30 medinių kaladėlių vaiko kūrybai "Jaunasis kūrėjas"
search
  • 30 medinių kaladėlių vaiko kūrybai "Jaunasis kūrėjas"
  • 30 medinių kaladėlių vaiko kūrybai "Jaunasis kūrėjas"
  • 30 medinių kaladėlių vaiko kūrybai "Jaunasis kūrėjas"
  • 30 medinių kaladėlių vaiko kūrybai "Jaunasis kūrėjas"

Taupykite laiką ir prisijunkite su google paskyra

  • Google

30 medinių kaladėlių vaiko kūrybai "Jaunasis kūrėjas"

80,00 €
40,00 € Sutaupote 50%
Standartinė pardavimo sąskaita faktūra (įmonė ne PVM mokėtojas) Numatomas prekės pristatymo terminas: 14 dienų

Žaislo išmatavimai: 22.5 x 15 x 4.5 cm. Svoris: ~ 700 g. Rekomenduojamas amžius nuo 3 metų.

 

Privatumo politika

 

Prekių pristatymas

 

Prekių grąžinimas

Lavinamieji žaislai dažniausiai yra pagaminti iš ekologiškų medžiagų, iš pažiūros paprasti ir neypatingi. Tačiau labai svarbu, kad jie skatina kūrybiškumą, o tai yra kabliukas, kuris padeda patiems vaikams susikurti įdomumą“, – sako Gytis.

Koks žaislas iš tikrųjų įtrauks vaiką į žaidybinį procesą, priklauso nuo vaiko amžiaus, jo charakterio, pomėgių bei kokius įgūdžius tėvai formuoja namuose. Jei mažamečio nedomina „Lego“ ar kiti žaislai, kurie patinka jo amžiaus vaikams, nereikėtų jaudintis dėl atžalos sugebėjimų: jam rūpi kiti dalykai, kuriuos turite pasistengti išsiaiškinti.

Pasak privataus vaikų darželio "Medutis" direktorės Evelinos, vaikų įsitraukimą į žaidimus skatina muzikiniai žaislai, kurie atlieka ne vien muzikinę funkciją, bet ir tam tikras užduotis, konstruktoriai, smulkiosios „Lego" kaladėlės. Vertingiausi yra edukaciniai žaislai, kurie turi daugybę funkcijų ir kiekvieną kartą atrandami iš naujo,kuriuos galima išardyti ir vėl sudėti, kurie formuoja pažinimo gebėjimus, lavina stambiąją bei smulkiąją motoriką, stimuliuoja akies, riešo, pirštukų koordinaciją. „Žaisdami lavinamuosius žaidimus, vaikai sujungia tai, ką jau žino su turimais gebėjimais ir su tuo, kas dar neatrasta“, - sako Evelina.

Ne paslaptis, kad edukaciniais žaidimais vaikai taip pat ne visada noriai žaidžia, mat jie dažnai pasirodo pernelyg sudėtingi. Kur kas naudingiau, jei tėvai kartu su atžalomis įsitraukia į žaidimą. Kartu atrandamos naujos žaidimo formos, sužadinamas smalsumas, lavinama vaizduotė, įveikiamos kliūtys ir pasiekiamas galutinis rezultatas.

Psichologų teigimu, žaidimas kartu su šeima kuria bendrystės jausmą, gerina atmosferą namuose, taip pat padeda vaikams suformuoti tam tikras savybes, kokių norėtume. „Juk vaikai mėgdžioja tėvus. Stebėdami vaiko žaidimą, atpažinsite save pačius“, - rašo Lourence Pernoud, knygos „Aš auginu savo vaiką“ autorė.

Pasak Evelinos, vaikų, kurie užsiima bendra veikla su tėvais, gebėjimai skiriasi nuo kitų bendraamžių jau darželyje: jie lengviau orientuojasi žaidiminės veiklos metu, nebijo eksperimentuoti, labai nenusivilia, jei jiems nepasiseka. Tokie vaikai yra smalsūs, žingeidūs, drąsūs, daug bendraujantys tiek su suaugusiaisiais, tiek su savo bendraamžiais, geba įvardinti kelias raides, skaičiukus ar formas.

30 medinių kaladėlių vaiko kūrybai "Jaunasis kūrėjas"

30 medinių kaladėlių vaiko kūrybai "Jaunasis kūrėjas" - tai Montesori metodikos žaislas, kuris puikiai lavina smulkiąją motoriką, moko skirti spalvas, lavina atmintį, gebėjimą susikoncentruoti. Medines detales malonu liesti, jos glotnios ir visiškai saugios, nes pagaminta iš natūralių  medžiagų. Jūsų vaikui – medinis žaidimas, kaip ir visi mediniai žaisliukai, spinduliuoja šilumą ir jaukumą.

Montessori - ypatinga vaikų auklėjimo, ugdymo ir lavinimo filosofija. Jei žavitės šia filosofija ir siekiate savo vaikutį auginti pagal Montessori principus, jums pravers Montessori priemonės.

  • Medžiaga: medis, saugūs vandens pagrindo dažai.
  • Žaislo išmatavimai: 22.5 x 15 x 4.5 cm.
  • Svoris: ~ 700 g.
  • Rekomenduojamas amžius nuo 3 metų.
G-13783

SAUGUS ATSISKAITYMAS!

Mūsų elektroninėje parduotuvėje galite atsiskaityti:

  • Naudodamiesi šalies bankų interneto bankininkystės paslaugomis. Tai paprasta ir visiškai saugu! Už prekes Jūs mokate ne mūsų parduotuvėje, o jau pačioje internetinės bankininkystės sistemoje, saugiame banko serveryje.
Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.
Pastabos

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Prekės aprašyme esančios vaizdo nuorodos ar rodomi vaizdai (iš kitų tinklalapių) yra tik informacinio pobūdžio, todėl jose pateikiama informacija gali skirtis nuo pačios prekės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose. Prekės atspalvis gali skirtis nuo matomo nuotraukoje. Tinklalapyje esančiuose rubrikų ir/ar prekių puslapiuose gali būti publikuotina informacija: naujienos, straipsniai, patarimai, pasiūlymai ir pastabos, kurie yra bendro pobūdžio ir nėra prekės aprašymas, o yra tik papildoma informatyvi informacija. Prekės aprašymas yra bendro pobūdžio, jame nebūtinai yra paminėtos visos prekės savybės. Prekių likutis sandėlyje ir internetinėje parduotuvėje išimtinais atvejais gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad pristatymo terminai gali skirtis nuo nurodytų užsakymo pateikimo metu ir / arba Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį (tokiais atvejais, Pirkėjas yra nedelsiant apie tai informuojamas). Jeigu pastebėjote klaidą prekės aprašyme, savybių lentelėje ar nuotraukų galerijoje - praneškite mums el. paštu.