Notice: Undefined index: is_default_tab in /var/www/vhosts/ad1d34oh8.sritis.lt/paygo.lt/modules/ets_extraproducttabs/ets_extraproducttabs.php on line 696
Buy Skaitmeninis daugiagalimybinis masažuoklis
  • Išpardavimas!
  • −25%
Skaitmeninis daugiagalimybinis masažuoklis "Sportas Pro 2"
search
  • Skaitmeninis daugiagalimybinis masažuoklis "Sportas Pro 2"

Taupykite laiką ir prisijunkite su google paskyra

  • Google

Skaitmeninis daugiagalimybinis masažuoklis "Sportas Pro 2"

48,00 €
36,00 € Sutaupote 25%
Standartinė pardavimo sąskaita faktūra (įmonė ne PVM mokėtojas) Numatomas prekės pristatymo terminas: 14 dienų

Elektriniai treniruokliai stimuliuoja kūno raumenis, naudodami elektronines raumenų stimuliavimo technologijas, skatinančias raumenų susitraukimą be jokių pratimų. Jie puikiai tinka pradedantiesiems ir neturintiems laiko mankštintis.

Kiekis
Pristatysime per 21 dieną

 

Privatumo politika

 

Prekių pristatymas

 

Prekių grąžinimas

Galima daryti atsilenkimus, tačiau paprastesnis būdas yra nusipirkti aukštos kokybės elektroninį raumenų treniruoklį "Sportas 3".

Jūs net neįsivaizduojate, kaip jums bus malonu naudotis šiuo treniruokliu, kai jį turėsite savo namuose. Tai puikus, aukštos kokybės gaminys, pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų ir sukurtas būtent jums. Pasinaudokite išskirtiniu Puiki.lt pasiūlymu ir didele nuolaida, užsisakykite elektroninį raumenų treniruoklį "Sportas 3" jau dabar. Jums nebereikia niekur ieškoti, jums nereikia lyginti kainų ir ieškoti kur pigiau, nes ne visada pigiau yra geriau, nes kartais pigiau - labai dažnai būna prastos kokybės ir nepatvarus gaminys.

Elektroninis raumenų treniruoklis "Sportas 3" - tai metų atradimas, tai išskirtinis atradimas - kurį jūs atradote jau dabar. Suprantama, kad visada geriau turėti mažiau bet kokybiškų treniruoklių, nei daug prastų treniruoklių ar nei vieno. Turėti visada yra geriau - nei neturėti. Su gerais ir kokybiškais treniruokliais jūs taupote savo laiką, jūs taupote savo nervus, pagerėja jūsų gyvenimo kokybė, tad savaime suprantama, kad jūs tokią akimirką jaučiatės laimingesniu.

Geri ir kokybiški treniruokliai namuose yra kiekvieno žmogaus siekiamybė. Geras ir kokybiškas treniruoklis - tai puikiausia dovana jūsų mylimajam žmogui, giminaičiui ar draugams. Geras ir kokybiškas treniruoklis - tai puikiausia dovana jums pačiam. Užsisakykite elektroninį raumenų treniruoklį "Sportas 3" ir pagerinkite savo gyvenimo kokybę. Jums bus daug maloniau, kai pamatysite pasikeitusias kūno linijas - tada visai kitaip pažvelgsite į šį nuostabų treniruoklį, treniruokliį kurį įsigyjote jūs pats, be niekieno pagalbos.

Galima daryti atsilenkimus, milijonai žmonių pasaulyje tą ir daro, ir taip buvo tūkstančius metų - tačiau dabar šiame technikos ir progreso amžiuje - senai jau galima gyventi patogiau. Patogiau nes taip geriau. Jums tiesiog reikia išbandyti. Galima nieko nedaryti, tačiau galima priimti teisingą sprendimą.

Žmogus perką daugybę nereikalingų dalykų ir daug rečiau perka tuos dalykus, kurių jam iš tiesų reikia. Pirkite tik tai kas jums reikalingą ir tai ką naudosite. Mes neskatiname vartotojiškumo.

Vartojimas tampa besaikiu, kai vartojame daugiau, nei reikia. Pradėjus vartoti daugiau, nei reikia, ribos išsitrina. Asmeninė kreditinė leidžia pirkti daugiau, nei uždirbame. Reklamos subtiliai pakeičia mūsų troškimus, susijusius su materialiais daiktais. O dėl mus supančios vartotojiškos kultūros besaikis vartojimas ima atrodyti natūralus ir normalus.

Dėl besaikio vartojimo norisi vis didesnių namų, greitesnių automobilių, madingesnių drabužių, įmantresnių technologijų ir perpildytų stalčių. Daiktai žada laimę, tik niekad jos neatneša. Vietoj jos atsiranda troškimas gauti daugiau...

Gyvenimas – menas visur surasti grožį ir džiaugsmą. Mums džiaugsmą dovanoja ne aplinka, o mūsų požiūris į aplinką. Mažas kasdieninis džiaugsmas ir daro gyvenimą laimingą.

Trokštate ryškių ir tvirtų pilvo preso raumenukų? Paverskite svajones realybe įsigiję pilvo preso treniruoklius už patrauklą kainą mūsų parduotuvėje.

Elektriniai treniruokliai stimuliuoja pilvo raumenis, naudodami elektronines raumenų stimuliavimo technologijas, skatinančias raumenų susitraukimą be jokių pratimų. Jie puikiai tinka pradedantiesiems ir neturintiems laiko mankštintis.

Skaitmeninis daugiagalimybinis masažuoklis "Sportas Pro"

  • Tinka juosmeniui, pečiams, kojoms, pėdų masažui ir fizinei terapijai tuo pačiu metu atliekant keturių kūno dalių fizinę terapiją.
  • 4 terapiniai režimai: virpesių virpėjimas, „Shiatsu“, masažas, „Pat“ ir „Scrape“ terapija, 8 masažo režimai ir 10 masažo galios lygių.
  • Komplekte yra 16 masažo elektrodų dalių, įkroviklis, du elektrodų kabeliai.
  • Maitinimas: 3 x 1,5 V baterijos (nepridedamos)
  • Išmatavimai: 30 x 26,5 x 7 cm.

Komplektą sudaro:

  • 1 Masažuoklis (anglų kalba);
  • 8 Elektrodų pagalvėlės;
  • 1 USB laidas;
  • 1 maitinimo adapteris (ES);
  • Vartotojo instrukcija anglų kalba;
  • 2 jungiamasis kabelis (2 ir 4 krypčių);
  • Šlepetės;
  • Pakuotėje nėra mažmeninės prekybos pakuotės.

Informacija apie pakuotę:

  • Pakuotės svoris: 0,791 kg;
  • Pakuotės dydis: 40 cm x 20 cm x 5 cm.

G-13280

SAUGUS ATSISKAITYMAS!

Mūsų elektroninėje parduotuvėje galite atsiskaityti:

  • Naudodamiesi šalies bankų interneto bankininkystės paslaugomis. Tai paprasta ir visiškai saugu! Už prekes Jūs mokate ne mūsų parduotuvėje, o jau pačioje internetinės bankininkystės sistemoje, saugiame banko serveryje.
Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.
Pastabos

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Prekės aprašyme esančios vaizdo nuorodos ar rodomi vaizdai (iš kitų tinklalapių) yra tik informacinio pobūdžio, todėl jose pateikiama informacija gali skirtis nuo pačios prekės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose. Prekės atspalvis gali skirtis nuo matomo nuotraukoje. Tinklalapyje esančiuose rubrikų ir/ar prekių puslapiuose gali būti publikuotina informacija: naujienos, straipsniai, patarimai, pasiūlymai ir pastabos, kurie yra bendro pobūdžio ir nėra prekės aprašymas, o yra tik papildoma informatyvi informacija. Prekės aprašymas yra bendro pobūdžio, jame nebūtinai yra paminėtos visos prekės savybės. Prekių likutis sandėlyje ir internetinėje parduotuvėje išimtinais atvejais gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad pristatymo terminai gali skirtis nuo nurodytų užsakymo pateikimo metu ir / arba Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį (tokiais atvejais, Pirkėjas yra nedelsiant apie tai informuojamas). Jeigu pastebėjote klaidą prekės aprašyme, savybių lentelėje ar nuotraukų galerijoje - praneškite mums el. paštu.

Elektriniai treniruokliai

Elektriniai treniruokliai stimuliuoja pilvo raumenis, naudodami elektronines raumenų stimuliavimo technologijas, skatinančias raumenų susitraukimą be jokių pratimų. Jie puikiai tinka pradedantiesiems ir neturintiems laiko mankštintis.