Notice: Undefined index: is_default_tab in /var/www/vhosts/ad1d34oh8.sritis.lt/paygo.lt/modules/ets_extraproducttabs/ets_extraproducttabs.php on line 696
Dekoratyvinis puošybos elementas "Rožinė širdelė" (1.
  • Išpardavimas!
  • −25%
Dekoratyvinis puošybos elementas "Rožinė širdelė" (1.5 cm)
search
  • Dekoratyvinis puošybos elementas "Rožinė širdelė" (1.5 cm)
  • Dekoratyvinis puošybos elementas "Rožinė širdelė" (1.5 cm)

Taupykite laiką ir prisijunkite su google paskyra

  • Google

Dekoratyvinis puošybos elementas "Rožinė širdelė" (1.5 cm)

4,37 €
3,28 € Sutaupote 25%
Standartinė pardavimo sąskaita faktūra (įmonė ne PVM mokėtojas) Numatomas prekės pristatymo terminas: 14 dienų

Išmatavimai: 15 x 15 x 10 mm.

Kiekis
Pristatysime per 21 dieną

 

Privatumo politika

 

Prekių pristatymas

 

Prekių grąžinimas

Antikoje rožinis kvarcas buvo garbinamas kaip meilės akmuo. Graikai ir romėnai tikėjo, jog meilės dievai Amūras ir Erosas atnešė jį į žemę, kad padovanoti žmonėms meilę ir ramybę.

Rožinis kvarcas gydo širdies žaizdas, suteikia švelnumo, minkštumo, atvirumo, padeda atsipalaiduoti, atsikratyti baimių, nuotaikos kaitos, pykčio, įtampos. Jį nešiodamas žmogus išmoksta mylėti save, kad galėtų mylėti ir kitus, pasitikėti savimi, bet nebūti pasipūtusiu ir išdidžiu. Jis ypač naudingas tam, kas jaučiasi nevertas kito meilės arba tam, kuris bijo meilės, nes įsitikinęs, jog ji susijusi tik su skausmingais išgyvenimais ir stresu ir taip blokuoja meilės energijas savyje. Naudingas ir turėjusiems problemų su tėvu ir negalintiems jį pamilti.

Rožinis kvarcas skatina poreikį meilei ir ištikimybei, stiprina grožio pojūtį ir kūrybingumą, padeda pašlijusius partnerystės ryšius pervesti į kitą lygmenį. Jis apsaugo nuo netikros meilės ir draugų. Išblaško Tėvynės ilgesį.

Tinka kaip puiki apsauga vaikams, kuri harmonizuoja ir saugo vaikišką sielą nuo emocinių pakenkimų, pagyvina kūrybiškumą ir fantaziją. Medituodami su rožiniu kvarcu ant širdies čakros arba laimingoje rankoje, tvarkysite emocines problemas ir blokadas.
Dirbantiems su kompiuteriu patartina rožinio kvarco gabalą pasidėti prie monitoriaus arba pasikabinti ant kaklo.

Gydomosios savybės:

Rožinis kvarcas stiprina širdį: ypač gerai jį nešioti sergantiems aritmija. Jis teigiamai veikia kraujo cirkuliaciją, reikalingas esant susiaurėjusioms kraujagyslėms, kraujo susirgimams, leukemijai, stiprina parasimptominę nervų sistemą, inkstus, kepenis, plaučius, skatina vaisingumą, harmonizuoja seksualinius poreikius. Kartu su hematitu padeda užgydyti randus, todėl patartina naudoti pooperaciniu periodu.

Rožinis kvarcas - puikus pagalbininkas sergantiems nemiga. Tam patartina jį palaikyti 10-20 min. laimingoje rankoje arba užsidėti ant širdies čakros, po to pasidėti šalia lovos.

Rožinis kvarcas rėminamas į varį, žalvarį arba sidabrą. Jį galima nešioti įvairiai: ant kaklo, kad siektų širdies duobutę, ant laimingos rankos (moterims - kairė, vyrams - dešinė) ir t.t.

Nervingi žmonės gali gerti jo eliksyrą. Jei naudojate rožinio kvarco gabalą, jį reikia nuplauti po kiekvieno panaudojimo. Dirbinyje esantis akmuo prausiamas 1-2 kartus per savaitę ir pakraunamas 3-4 val. tekančioje saulėje.

Dekoratyvinis puošybos elementas "Rožinė širdelė"

  • Išmatavimai: 15 x 15 x 10 mm.
  • Kiekis: 1 vnt.
G-14401

SAUGUS ATSISKAITYMAS!

Mūsų elektroninėje parduotuvėje galite atsiskaityti:

  • Naudodamiesi šalies bankų interneto bankininkystės paslaugomis. Tai paprasta ir visiškai saugu! Už prekes Jūs mokate ne mūsų parduotuvėje, o jau pačioje internetinės bankininkystės sistemoje, saugiame banko serveryje.
Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.
Pastabos

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Prekės aprašyme esančios vaizdo nuorodos ar rodomi vaizdai (iš kitų tinklalapių) yra tik informacinio pobūdžio, todėl jose pateikiama informacija gali skirtis nuo pačios prekės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose. Prekės atspalvis gali skirtis nuo matomo nuotraukoje. Tinklalapyje esančiuose rubrikų ir/ar prekių puslapiuose gali būti publikuotina informacija: naujienos, straipsniai, patarimai, pasiūlymai ir pastabos, kurie yra bendro pobūdžio ir nėra prekės aprašymas, o yra tik papildoma informatyvi informacija. Prekės aprašymas yra bendro pobūdžio, jame nebūtinai yra paminėtos visos prekės savybės. Prekių likutis sandėlyje ir internetinėje parduotuvėje išimtinais atvejais gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad pristatymo terminai gali skirtis nuo nurodytų užsakymo pateikimo metu ir / arba Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį (tokiais atvejais, Pirkėjas yra nedelsiant apie tai informuojamas). Jeigu pastebėjote klaidą prekės aprašyme, savybių lentelėje ar nuotraukų galerijoje - praneškite mums el. paštu.