Notice: Undefined index: is_default_tab in /var/www/vhosts/ad1d34oh8.sritis.lt/paygo.lt/modules/ets_extraproducttabs/ets_extraproducttabs.php on line 696
Ragelis mobiliajam telefonui "Pro Edition Bluetooth"
  • Išpardavimas!
  • −30%
Ragelis mobiliajam telefonui "Pro Edition Bluetooth"
search
  • Ragelis mobiliajam telefonui "Pro Edition Bluetooth"
  • Ragelis mobiliajam telefonui "Pro Edition Bluetooth"

Taupykite laiką ir prisijunkite su google paskyra

  • Google

Ragelis mobiliajam telefonui "Pro Edition Bluetooth"

42,86 €
30,00 € Sutaupote 30%
Standartinė pardavimo sąskaita faktūra (įmonė ne PVM mokėtojas) Numatomas prekės pristatymo terminas: 14 dienų
 

Privatumo politika

 

Prekių pristatymas

 

Prekių grąžinimas

Didžiausias kada nors atliktas tyrimas patvirtina: mobiliojo ryšio spinduliuotė gali sukelti vėžį

Mokslininkai paprašė Pasaulio sveikatos organizacijos tarptautinės vėžio tyrimų agentūros iš naujo įvertinti mobiliųjų telefonų kancerogeniškumą po to, kai „Ramazzi“ institutas (RI) bei JAV vyriausybės tyrimai pranešė, jog vis kartojasi tie patys, neįprasti vėžiniai susirgimai.

Tyrėjai kartu su garsiojo „Ramazzi“ instituto  mokslininkais pranešė, kad didelės apimties, visą laboratorijos gyvūnų gyvenimą trukusio tyrimo metu buvo nustatyta, jog  veikiami  mobiliojo ryšio bokšto skleidžiama radiacija, jie susirgo vėžiu. Kitas, 25 mln. JAV dolerių kainavęs JAV nacionalinės toksikologijos programos (NTP) tyrimas, kuriame žiurkės buvo veikiamos kur kas didesniu mobiliųjų telefonų radiacijos kiekiu, taip pat nustatė neįprasto širdies vėžio, vadinamo švanoma, susirgimus. Be to, RI tyrimas nustatė piktybinių smegenų navikų moteriškos lyties žiurkėse  bei priešvėžinių būklių, įskaitant Švano ląstelių hiperplazijos,  pagausėjimą abiejų lyčių žiurkėse.

„Mūsų rezultatai su žiurkėmis, kai jos yra veikiamos aplinkoje aptinkamu radiacijos kiekiu, sutampa su JAV NTP tyrimu  ir sustiprina gautų rezultatų patikimumą. Kartu šie tyrimai suteikia pakankamai įrodymų, leidžiančių kreiptis į tarptautinę vėžio tyrimų agentūrą ir prašyti iš naujo įvertinti ir klasifikuoti jų išvadas dėl mobiliojo ryšio bokšto skleidžiamos spinduliuotės kancerogeniškumo žmogui“,- sakė Fiorella Belpoggi, mokslų daktaras, tyrimo autorius ir RI tyrimų direktorius.

„Ramazzini“ tyrimo metu 2448 Sprague-Dawley žiurkės nuo gimimo iki mirties, maždaug 19 valandų per dieną buvo veikiamos aplinkoje aptinkamos mobiliojo ryšio bokšto skleidžiamu radiacijos kiekiu (1.8 GHz GSM radijo dažnio spinduliuotė (RFR) susidedanti iš  5, 25 ir 50 V/m). RI tyrime naudojo bazinės stoties skleidžiamą radiacijos kiekį kaip, pavyzdžiui, mobiliojo ryšio bokštų antenos. Spinduliuotė buvo kur kas mažesnė negu NTP tyrime, kur buvo naudojama mobiliųjų telefonų skleidžiama radiacija.

„Spinduliuotės kiekiai, naudoti „Ramazzi“ tyrime buvo mažesni nei JAV FCC leistinas kiekis. Kitaip tariant, žmogus teisiškai gali būti veikiamas tokiu kiekiu radiacijos. Ir visgi vėžys išsivystė gyvūnų organizmuose, nors jie buvo veikiami leistinu spinduliuotės kiekiu. „Ramazzi“ rezultatai sutampa su NTP tyrimo rezultatais, o tai rodo, kad tyrimas yra patikimas“,- paaiškino Ronald Melnick, mokslų daktaras, buvęs vyresnysis NIH toksikologas, kuris suplanavo NTP tyrimą, šiuo metu dirba vyresniuoju mokslo patarėju „Environmental Health Trust“ (EHT). „Valdžia turėtų sugriežtinti spinduliuotės normas tam, kad apsaugotų visuomenę nuo šios žalingos, ne terminės spinduliuotės.“

Ragelis mobiliajam telefonui "Pro Edition Bluetooth"

  • Pagerinkite skambučių kokybę.
  • Prijungus telefoną, galima skambinti.
  • Pašalinkite 96% mobiliųjų telefonų radiacijos.
  • Garsumo reguliavimas.
  • Veikia su visais mobiliaisiais įrenginiais, adapteriais, kuriuos galima įsigyti kaip priedus.
  • Veikia su visais kompiuteriais, USB adapteriu ir skirstytuvo laidu, kuriuos galima įsigyti kaip priedus.
  • Medžiagos: plastikas, elektronikos komponentai.
G-15065

SAUGUS ATSISKAITYMAS!

Mūsų elektroninėje parduotuvėje galite atsiskaityti:

  • Naudodamiesi šalies bankų interneto bankininkystės paslaugomis. Tai paprasta ir visiškai saugu! Už prekes Jūs mokate ne mūsų parduotuvėje, o jau pačioje internetinės bankininkystės sistemoje, saugiame banko serveryje.
Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.
Pastabos

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Prekės aprašyme esančios vaizdo nuorodos ar rodomi vaizdai (iš kitų tinklalapių) yra tik informacinio pobūdžio, todėl jose pateikiama informacija gali skirtis nuo pačios prekės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose. Prekės atspalvis gali skirtis nuo matomo nuotraukoje. Tinklalapyje esančiuose rubrikų ir/ar prekių puslapiuose gali būti publikuotina informacija: naujienos, straipsniai, patarimai, pasiūlymai ir pastabos, kurie yra bendro pobūdžio ir nėra prekės aprašymas, o yra tik papildoma informatyvi informacija. Prekės aprašymas yra bendro pobūdžio, jame nebūtinai yra paminėtos visos prekės savybės. Prekių likutis sandėlyje ir internetinėje parduotuvėje išimtinais atvejais gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad pristatymo terminai gali skirtis nuo nurodytų užsakymo pateikimo metu ir / arba Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį (tokiais atvejais, Pirkėjas yra nedelsiant apie tai informuojamas). Jeigu pastebėjote klaidą prekės aprašyme, savybių lentelėje ar nuotraukų galerijoje - praneškite mums el. paštu.