LED optinis šviestuvas "Nuostabioji romantika"
search
  • LED optinis šviestuvas "Nuostabioji romantika"
  • LED optinis šviestuvas "Nuostabioji romantika"
  • LED optinis šviestuvas "Nuostabioji romantika"
  • LED optinis šviestuvas "Nuostabioji romantika"

Taupykite laiką ir prisijunkite su google paskyra

  • Google

LED optinis šviestuvas "Nuostabioji romantika"

15,00 €
Nėra mokesčio Prekės pristatymo laikas: iki 7 dienų
Kiekis
Paskutinė prekė

 

Privatumo politika

 

Prekių pristatymas

 

Prekių grąžinimas

G-3131

SAUGUS ATSISKAITYMAS!

Mūsų elektroninėje parduotuvėje galite atsiskaityti:

  • Naudodamiesi šalies bankų interneto bankininkystės paslaugomis. Tai paprasta ir visiškai saugu! Už prekes Jūs mokate ne mūsų parduotuvėje, o jau pačioje internetinės bankininkystės sistemoje, saugiame banko serveryje.
Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.
Pastabos

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Prekės aprašyme esančios vaizdo nuorodos ar rodomi vaizdai (iš kitų tinklalapių) yra tik informacinio pobūdžio, todėl jose pateikiama informacija gali skirtis nuo pačios prekės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose. Prekės atspalvis gali skirtis nuo matomo nuotraukoje. Tinklalapyje esančiuose rubrikų ir/ar prekių puslapiuose gali būti publikuotina informacija: naujienos, straipsniai, patarimai, pasiūlymai ir pastabos, kurie yra bendro pobūdžio ir nėra prekės aprašymas, o yra tik papildoma informatyvi informacija. Prekės aprašymas yra bendro pobūdžio, jame nebūtinai yra paminėtos visos prekės savybės. Prekių likutis sandėlyje ir internetinėje parduotuvėje išimtinais atvejais gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad pristatymo terminai gali skirtis nuo nurodytų užsakymo pateikimo metu ir / arba Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį (tokiais atvejais, Pirkėjas yra nedelsiant apie tai informuojamas). Jeigu pastebėjote klaidą prekės aprašyme, savybių lentelėje ar nuotraukų galerijoje - praneškite mums el. paštu.

Šviestuvai vaikams
Vaikų kambario šviestuvai

Pirmiausia rekomenduojame nuspręsti, kokie pakabinami šviestuvai turėtų dominuoti kambaryje. Kiek jų bus kambaryje - sprendžiate Jūs, nes viskas priklauso nuo modeliuojamo kambario dizaino. Paprastai, jei pakabinamas šviestuvas yra savaime ryškus akcentas - lėktuvėlis, princesė ar varliukas - užtenka vieno pakabinamo šviestuvo. Žinoma, prieš įsigydami išsiaiškinkite kiek pasirinktas šviestuvas sugebės apšviesti kambario erdvę. Vis dėlto, jei planuojate vaiko kambario erdvėje naudoti ne tik vieną šviesos šaltinį - tai neturi labai daug reikšmės.
Renkantis stalinę lempą reiktų atkreipti dėmesį į šiuos kelis pagrindinius dalykus:
  • Pastatymo principas. Paprastai stalinės lempos veikia tokiu pačiu principu – storas „padas“, plonas stiebas ir lempos gaubtas. Judriam moksleiviui ant stalo plytos neuždėsi, todėl kartais geriau ieškoti lempos, kuri yra „prisegama“ prie stalo krašto ar virš jo esančios lentynos. Tokia lempa yra stabilesnė ir mažai rizikos, kad ji nukris užkliudžius laidą. Be to tokią lempą nesunkiai galima perkelti ir virš lovos, kai reikia skaityti.
  • Dizainas. Vaikai mėgsta išskirtinį dizainą. Jie puikiai suvokia aplinką ir gali pasirinkti, kas jiems gražu. Nebūtinai tai dera su aplinka (spalvų ir stilių derinimas – ilgas ir sudėtingas mokslas, tad nereikia reikalauti iš vaiko gilaus estetinio suvokimo). Svarbiausias patarimas – stalinę lempą rinkitės kartu su vaiku. Nesvarbu, ar perkate parduotuvėje, ar internetu – jis privalo dalyvauti.
  • Tik LED lemputės. Jokių eksperimentų su fluorescencinėmis lempomis. Gal jos duoda daugiau šiltos šviesos, bet atminkite, kad perkate vaikui, kuris dar ne visada valdo savo emocijas, o lempai dažniausiai tenka jas sugerti. Sudužusi fluorescencinė lempa paskleidžia dujas, taip pat jos vamzdelių stiklai gali vaiką sužeisti. Dėl to idealiausias variantas – LED apšvietimas. Ramesniam moksleiviui galima statyti lempą su tradicine įsukama LED lempute, kitais atvejais rekomenduojama juostinio LED apšvietimo sprendimai. Jie dažniausiai yra plastikiniai ir ne tik taupo elektrą, bet ir užtikrina visišką vaiko saugumą.
  • Lemputės temperatūra. 2700-3000 K yra ta temperatūra, kuri yra artima dienos šviesai. Kai kur rasite apibūdinimą „šiltai balta“. Aukštesnės temperatūros nereikia, nes „šaltai balta“ šviesa naudojama biuruose ir gana dideliu atstumu nuo stalo. 
  • Energijos taupymas. Energiją taupo visos LED lemputės, nebent jos yra dekoratyvinės. Stalo lempų atveju reikia žiūrėti ne tiek į vatus, kiek į liumenus. Rinkos standartas prieš dešimtmetį buvo 60 W. Dabar atėjo LED technologija, kuri tiek energijos neeikvoja, nes veikia kur kas efektyviau. Dėl to reikėtų žiūrėti į skleidžiamos šviesos ryškumą. Senosios 60 W lemputės skleidė 800 liumenų ryškumo šviesą. Dabar tokį ryškumą duoda 6-8W LED lemputės. Tokių ir ieškokite – visiškai pakaks (pakaktų ir 500 lm, nes atstumas nuo lempos iki stalo nedidelis). Jei stalo šviestuvas turi įsukamą lemputę ir reikia dar daugiau šviesos, už kelis eurus galite bet kada nupirkti galingesnę 1000 lm 10 W lemputę.
  • Šviesios kryptis. Vienos stalo lempos yra stabilios, o kitos turi reguliuojamus stiebus ir „galvas“. Moksleiviui tinkamiausia reguliuojama lemputė, kad ją galėtų pasireguliuoti, kaip nori. 
  • Valdymas. Mygtukinis valdymas mūsų vaikų jau dažnai priskiriamas „vintažiniam“ stiliui. Jie įpratę prie lietimui jautraus valdymo, tad galima rasti ne vieną stalinį šviestuvą, kur reikės tik paliesti tam tikras korpuso vietas, kad būtų įjungiamas šviestuvas arba padidinamas-sumažinamas šviesios srautas. Kai kurie modeliai net turi LCD ekranus su laikrodžiu ar kita informacija, bet tai jau papildomos funkcijos.